Pikantna zupa Tortilla z krewetkami i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, chili w proszku, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dip z awokado i cytrusów z pikantnymi spuds i chipsami tortilla, Meksykańska Sałatka z krewetkami i awokado z chipsami Tortilla, oraz Hass Avocado Tortilla Zupa.
Instrukcje
1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i kolejne 6 składników (przez czosnek); gotować 6 minut lub aż marchew będzie chrupiąca-delikatna, mieszając od czasu do czasu.