Pikantna Zupa pomidorowo-fasolowa
Pikantna zupa z pomidorów i białej fasoli wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako dość niedroga zupa. Jeśli masz bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, sok z limonki, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Zupa Grzybowa Pomidorowa Z Białej Fasoli, Toskańska Zupa Pomidorowo-Biała Fasolowa, oraz Zupa z pomidorów, białej fasoli i jarmużu.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę bulionu, chili w proszku, kminek i fasolę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Połącz pozostały bulion, poblano i cebulę w robocie kuchennym; pulsuj, aż warzywa zostaną posiekane.
Dodaj mieszankę cebuli na patelnię.
Dodać pomidory i kolendrę do robota kuchennego i proces, aż grubo posiekane.
Dodaj mieszankę pomidorową do patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia; wymieszać sok, oliwę z oliwek i sól.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.