Pikantna Zupa O Smaku Tajskim

Pikantna Zupa O Smaku Tajskim
Pikantna zupa o Smaku tajskim to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sos rybny, sok i skórę z 1 limonki, Serrano chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tajska Sałatka Wołowa Z " Maximum Flavor, Chicken Satay: szybki, łatwy tajski smak z grilla, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla zapasów: Umieść wszystkie składniki w dużym garnku i przykryj wodą o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając każdą pianę, która unosi się na powierzchnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjąć kurczaka i zachować go na inny posiłek; odcedzić bulion. Składam 10 do 12 filiżanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1
Włożyć Azjatycki wywar z kurczaka do garnka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać grzyby, limonki, chiles, sos rybny, i liście limonki kaffir, Jeśli za pomocą. Smak i dostosować przyprawy z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki KaffirLiście Limonki Kaffir
Sos RybnySos Rybny
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodaj krewetki i dusić tylko do krewetki są gotowane przez, o 5 minut, następnie dodać kolendry i liści bazylii. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Podawać udekorowane liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn