Pikantna Zupa O Smaku Tajskim

Pikantna Zupa O Smaku Tajskim
Pikantna zupa o Smaku tajskim to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sos rybny, sok i skórę z 1 limonki, Serrano chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tajska Sałatka Wołowa Z " Maximum Flavor, Chicken Satay: szybki, łatwy tajski smak z grilla, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla zapasów: Umieść wszystkie składniki w dużym garnku i przykryj wodą o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając każdą pianę, która unosi się na powierzchnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wyjąć kurczaka i zachować go na inny posiłek; odcedzić bulion. Składam 10 do 12 filiżanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1
Włożyć Azjatycki wywar z kurczaka do garnka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać grzyby, limonki, chiles, sos rybny, i liście limonki kaffir, Jeśli za pomocą. Smak i dostosować przyprawy z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki KaffirLiście Limonki Kaffir
Sos RybnySos Rybny
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj krewetki i dusić tylko do krewetki są gotowane przez, o 5 minut, następnie dodać kolendry i liści bazylii. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Podawać udekorowane liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn