Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą

Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą
Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 96 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, hominy, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 82% to danie jest super. Spróbuj Pikantna Zupa Z Limonki I Kolendry, Pikantna Zupa Z Ciecierzycy Z Kolendrą I Orzeszkami Ziemnymi, oraz Pikantny rosół Tex-Mex z Jalapeno i pierogami z kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, połączyć włoską kiełbasę i czosnek. Gotować, często mieszając, aż kiełbasa będzie równomiernie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ugotowaną kiełbasę odcedzić w sitku, aby usunąć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
W dużym holenderskim piekarniku lub garnku, połączyć bulion wołowy, hominy, duszone pomidory, marchew, fasola i cukinia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty. Zmniejszyć ogień do niskiej, i dodać kiełbasę i kolendry; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, lub aż marchew i cukinia są miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
HominyHominy
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn