Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą

Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą
Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 96 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, hominy, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 82% to danie jest super. Spróbuj Pikantna Zupa Z Limonki I Kolendry, Pikantna Zupa Z Ciecierzycy Z Kolendrą I Orzeszkami Ziemnymi, oraz Pikantny rosół Tex-Mex z Jalapeno i pierogami z kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, połączyć włoską kiełbasę i czosnek. Gotować, często mieszając, aż kiełbasa będzie równomiernie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Ugotowaną kiełbasę odcedzić w sitku, aby usunąć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
W dużym holenderskim piekarniku lub garnku, połączyć bulion wołowy, hominy, duszone pomidory, marchew, fasola i cukinia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty. Zmniejszyć ogień do niskiej, i dodać kiełbasę i kolendry; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, lub aż marchew i cukinia są miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
HominyHominy
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn