Pikantna zupa fasolowa
Przepis Tangy Bean Soup można przygotować w około 4 godziny i 45 minut . Ten przepis daje 6 porcji po 633 kalorie , 52 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 2,73 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 72% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Tangy & Savory Mexican Soup , Asian Salmon Burgers With Tangy Ginger Lime Sauce i Peppery, Tangy Corn Salad .
Instrukcje
W wolnowarze o pojemności 5 qt. wymieszaj pierwsze 10 składników. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 4-5 godzin.
Do pierogów wymieszaj mąkę, ser, mąkę kukurydzianą, cukier i proszek do pieczenia w dużej misce. W innej misce wymieszaj jajko, mleko i olej; dodaj do suchych składników, aż będą wilgotne (ciasto będzie sztywne).
Nakładaj czubatymi łyżkami na zupę. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez kolejne 30 minut (bez podnoszenia pokrywy) lub do momentu, aż wykałaczka włożona w pieróg będzie czysta.