Pikantna Zupa Fasola
Pikantna zupa fasola wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 311 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, fasola pinto, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako tanie danie główne dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantna Zupa Fasola, Słona Fasola Szparagowa, oraz Słona Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać fasolę, 7 szklanek wody i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż ziarna będą miękkie. Wymieszać z solą. Odrzuć liście laurowe.
Usunąć z ognia; częściowo zacieru fasoli.