Pikantna Zupa Dyniowa
Pikantna zupa dyniowa to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta zupa ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko kokosowe, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Curry zupa dyniowa z pikantnymi pestkami dyni, oraz Pikantna Zupa Dyniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, ciepły olej na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę i imbir do miękkości, 8 protokół. Nie pozwól brown.
Dodać jalapeo i czosnek; gotować przez 3 minuty, często mieszając.
Wymieszaj skórkę z limonki, dynię, mleko kokosowe i bulion. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą.
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić, a następnie puree w blenderze.