Pikantna włoska zupa
Pikantna włoska zupa wymaga około 7 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis bez nabiału jest dla 10 osób i kosztuje 2,33 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 535 kalorii , 44 g białka i 25 g tłuszczu . Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup makaron kolankowy, papryczkę jalapeno, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Sprawdza się dobrze jako danie główne w stylu śródziemnomorskim. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 69% . Podobne przepisy to Pikantna marynowana z limonki z domową salsą z arbuza , Pikantna sałatka ze szpinaku i Pikantna pasta z zielonych orzechów pekan i jalapeño .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż kiełbaskę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor; odcedź.
Przenieś do wolnowaru o pojemności 5 qt. Wymieszaj z bulionem, fasolą, pomidorami, marchewką, jalapeno, włoską przyprawą i czosnkiem.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu podgrzania. Tuż przed podaniem wmieszaj makaron.