Pikantna włoska kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli

Pikantna włoska kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli
Przepis pikantna włoska kiełbasa i zupa z czarnej fasoli może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 20 minut. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, koncentrat pomidorowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Z Czarnej Fasoli, Włoska Zupa Z Kiełbasą I Fasolą, oraz Włoska Zupa Fasolowa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować włoskie kiełbaski w gorącym oleju, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na zewnątrz i nie różowy w środku, 10 do 15 minut. Odstawić do ostygnięcia; wyjąć z garnka całą oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wymieszać czosnek, cebula, marchew, ziemniaki, i seler w gorącym tłuszczu. Gotować, aż warzywa będą miękkie i cebula okazało półprzezroczyste, o 7 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, aż nie pozostaną żadne grudki; wlej czerwone wino. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, często mieszając, aby rozpuścić brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj bulion wołowy, czarną fasolę i pokrojone w kostkę pomidory. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Schłodzoną kiełbasę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Wymieszać kiełbasę do zupy wraz z makaronem rotini, szpinakiem i suszonym oregano. Dusić, aż makaron będzie miękki, 7 do 10 protokół. Wymieszać posiekaną bazylię i doprawić do smaku solą i pieprzem przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Suszone OreganoSuszone Oregano
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn