Pikantna włoska kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli

Przepis pikantna włoska kiełbasa i zupa z czarnej fasoli może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 20 minut. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, koncentrat pomidorowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Z Czarnej Fasoli, Włoska Zupa Z Kiełbasą I Fasolą, oraz Włoska Zupa Fasolowa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować włoskie kiełbaski w gorącym oleju, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na zewnątrz i nie różowy w środku, 10 do 15 minut. Odstawić do ostygnięcia; wyjąć z garnka całą oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Wymieszać czosnek, cebula, marchew, ziemniaki, i seler w gorącym tłuszczu. Gotować, aż warzywa będą miękkie i cebula okazało półprzezroczyste, o 7 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, aż nie pozostaną żadne grudki; wlej czerwone wino. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, często mieszając, aby rozpuścić brązowe kawałki z dna patelni.
Dodaj bulion wołowy, czarną fasolę i pokrojone w kostkę pomidory. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę.
Schłodzoną kiełbasę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Wymieszać kiełbasę do zupy wraz z makaronem rotini, szpinakiem i suszonym oregano. Dusić, aż makaron będzie miękki, 7 do 10 protokół. Wymieszać posiekaną bazylię i doprawić do smaku solą i pieprzem przed podaniem.