Pikantna włoska kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli

Pikantna włoska kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli
Przepis pikantna włoska kiełbasa i zupa z czarnej fasoli może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 20 minut. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, koncentrat pomidorowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Z Czarnej Fasoli, Włoska Zupa Z Kiełbasą I Fasolą, oraz Włoska Zupa Fasolowa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować włoskie kiełbaski w gorącym oleju, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na zewnątrz i nie różowy w środku, 10 do 15 minut. Odstawić do ostygnięcia; wyjąć z garnka całą oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wymieszać czosnek, cebula, marchew, ziemniaki, i seler w gorącym tłuszczu. Gotować, aż warzywa będą miękkie i cebula okazało półprzezroczyste, o 7 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, aż nie pozostaną żadne grudki; wlej czerwone wino. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, często mieszając, aby rozpuścić brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj bulion wołowy, czarną fasolę i pokrojone w kostkę pomidory. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Schłodzoną kiełbasę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Wymieszać kiełbasę do zupy wraz z makaronem rotini, szpinakiem i suszonym oregano. Dusić, aż makaron będzie miękki, 7 do 10 protokół. Wymieszać posiekaną bazylię i doprawić do smaku solą i pieprzem przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Suszone OreganoSuszone Oregano
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn