Pikantna Wysoka Wiejska Pierś Z Kaczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj pikantną pierś z kaczki o wysokiej jakości. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pasternak, olej roślinny, połówki piersi kaczki bez kości i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa, Estragon Pieczona Pierś Kaczki; Ziemniaki Smażone W Tłuszczu Kaczki; Roas, oraz Duszone udka z kaczki i smażona pierś z kaczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pieczone warzywa, połączyć pierwsze 8 składników w dużej patelni do pieczenia; wrzucić dobrze do herbu.
Piec w temperaturze 400 przez 35 minut lub do momentu, gdy pasternak będzie miękki.
Aby przygotować kaczkę, usuń skórę.
Piersi z kaczki posypać 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki tymianku i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kaczkę; saute 2 minuty z każdej strony. Owiń uchwyt patelni folią; umieść patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut.
Wyjąć z piekarnika. Pokrój każdą pierś w połowie wzdłuż na cienkie paski. Ułóż paski wokół ryżu.
Podawać z pieczonymi warzywami i Chutney jabłkowy.