Pikantna Wołowina Pomarańczowa
Pikantna pomarańczowa wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 79 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś okrągły stek, mielony imbir, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Pikantna Wołowina Pomarańczowa, Pikantne Pomarańczowe Wołowe Tacos, oraz Pikantna Pomarańczowa Wołowina-Sposób Paleo.
Instrukcje
W woku lub patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać paski wołowiny 1/3 na raz. Smażyć przez 3 minuty lub aż zbrązowieje, usuwając gotowe kawałki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Zwróć całą wołowinę do woka. Wymieszać ze skórką pomarańczową, czosnkiem i imbirem; smażyć 1 minutę.
W średniej misce połącz skrobię kukurydzianą, bulion, sos sojowy, sherry, marmoladę i czerwoną paprykę.
Wlej tę mieszaninę do wołowiny, stale mieszając. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę.