Pikantna Wołowina Stroganoff
Pikantna wołowina Stroganoff może być tylko Europy Wschodniej przepis, którego szukasz. Przepis ten służy 4. To danie główne ma 530 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,98 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, paprykę i pietruszkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Dziczyzna Stroganoff, Wołowina Stroganoff - pierwotnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ta ulubiona rodzina w moim domu, oraz Easy Beef Stroganoff-Wersja Mielonej Wołowiny podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wołowinę na 1/8 cala. grube paski. Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wołowinę na maśle, aż nie będzie różowa.
Wyjąć łyżką szczelinową i ogrzać.
W sokach na patelni gotujemy grzyby i cebulę do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z mąką.
Dodać wodę, sok z cytryny, ocet, bulion, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i wołowiną; podgrzać (nie gotować).
Udekorować papryką i pietruszką.