Pikantna Wołowina Stroganoff

Pikantna Wołowina Stroganoff
Pikantna wołowina Stroganoff może być tylko Europy Wschodniej przepis, którego szukasz. Przepis ten służy 4. To danie główne ma 530 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,98 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, paprykę i pietruszkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Dziczyzna Stroganoff, Wołowina Stroganoff - pierwotnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ta ulubiona rodzina w moim domu, oraz Easy Beef Stroganoff-Wersja Mielonej Wołowiny podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wołowinę na 1/8 cala. grube paski. Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wołowinę na maśle, aż nie będzie różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć łyżką szczelinową i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
W sokach na patelni gotujemy grzyby i cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
5
Dodać wodę, sok z cytryny, ocet, bulion, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i wołowiną; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Udekorować papryką i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn