Pikantna Warzywna Zupa Wołowa

Pikantna Warzywna Zupa Wołowa
Pikantna zupa wołowa z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 281 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, Bazyl, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Pikantna mielona zupa wołowo-warzywna, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Pikantny Gulasz Warzywny Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tłuszcz Trim z pieczeni i pokroić w kostkę 1 cala.
2
Umieść mięso w dużym garnku na średnim ogniu z olejem, cebulą i czosnkiem i gotuj, mieszając, aż mięso będzie rumiane i cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wlać bulion, pomidory i wodę. Wymieszać z mieszanymi warzywami, grzybami i selerem. Doprawić oregano, tymiankiem, bazylią, pietruszką i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 75 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Wymieszać z makaronem i gotować 10 minut więcej, aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn