Pikantna Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem
Pikantna sałatka ziemniaczana z koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 222 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, musztardę chrzanową, ziemniaki russet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Koperkowa, Sałatka Ziemniaczana Koperkowa, oraz Sałatka Ziemniaczana Cytrynowo-Koperkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, 10 do 15 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Umieść ziemniaki w dużej misce i schłodzić w lodówce, aż ostygną, około 1 godziny.
Podczas gdy ziemniaki gotują się, umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po wystygnięciu. Jajka posiekać i umieścić w misce z ziemniakami.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Pokrój paprykę na pół i usuń nasiona, rdzeń i łodygi.
Paprykę umieścić na blasze do pieczenia, ściąć boki w dół.
Cebulę przeciąć na pół i umieścić na blasze do pieczenia, ściąć boki w dół.
Paprykę i cebulę pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż skórka warzyw w miejscach zwęglona, około 25 minut.
Usunąć duże kawałki poparzonej skóry i posiekać paprykę i cebulę.
Przełożyć do miski z ziemniakami i jajkami.
W misce wymieszać majonez, musztardę chrzanową, paprykę chipotle, SOS adobo, koperek, czosnek, kminek i sól i pieprz, aż do całkowitego połączenia.
Wlać dressing na mieszaninę ziemniaków i lekko wrzucić, aż ziemniaki, jajka i warzywa są dokładnie pokryte opatrunkiem. Schłodzić przed podaniem.