Pikantna Sałatka Z Awokado Poblano
Pikantna sałatka z awokado Poblano może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, Poblano chiles, cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pikantna Sałatka Z Awokado Poblano, Sosy Poblano z sałatką z awokado, oraz Sosy Poblano z sałatką z awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia i ustawić stojak 4 w. od ciepła. Broil poblanos w obramowanej patelni do pieczenia, obracając w razie potrzeby, aż poczerniały na całym, 10 protokół.
Odstawić na patelni, aż skórki są poluzowane, 15 do 20 minut.
Ubij razem 1 łyżkę. sok z limonki, sól, miód, cayenne i olej.
Pit i obrać awokado (patrz" jak uzyskać jak najwięcej z awokado, " poniżej).
Lay każdy awokado pół wyciąć stronę w dół, reszta dłoni delikatnie na górze, i przesuń nóż przez awokado poziomo, aby 1/4-in.- grube plastry.
Skropić pozostałym sokiem z limonki.
Skóra, łodyga i nasiona poblanos.
Pokroić w nieregularne 1-do 2-in. sztuk.
Na każdym z 4 talerzy ułóż naprzemienne warstwy kawałków poblano, plastrów awokado i jicamy; skropić dressingiem.
Dodać kolejną warstwę poblanos i awokado, skropić więcej dressing, i tuck Pozostałe plastry jicama do sałatek z boku.
Posypać serem, pestkami dyni i rzodkiewkami.
Jak uzyskać jak najwięcej z awokado: smak i piękno.
Używaj go, gdy jest już dojrzały. Jak powiedzieć? Ściśnij go całą dłonią; powinien mieć to samo "dać", co schłodzone masło.
Przetnij wzdłuż wokół środka do środka i przekręć połówki od siebie. Thunk nóż szefa kuchni do dołu i przekręcić, aby wyciągnąć. Aby uzyskać pit off, przesuń się o wewnętrzną krawędź zlewu kuchennego. Jeśli tłuczesz awokado, zeskrobuj je łyżką. Jeśli chcesz piękne, idealne plastry i kości, score skóry w dół centrum z nożem do parkowania i ostrożnie zdjąć skórkę.