Pikantna sałatka ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 197 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, cukier, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Sałatka szpinakowa-pikantny twist do starej sałatki szpinakowej, Pikantna Sałatka Szpinakowa, oraz Pikantna sałatka ze szpinakiem i jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce ubić cebulę, cukier, ocet jabłkowy, olej rzepakowy, żółtą musztardę, sól, nasiona selera i czarny pieprz. Schłodzić w lodówce co najmniej 2 godziny, aby wymieszać smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy
Gorczyca żółta
Pieprz Czarny
Nasiona Selera
Olej Rzepakowy
Cebula
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce wymieszać szpinak, mieszankę farszu, jajka i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Mix
Szpinak
Boczek
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego