Pikantna sałatka Jicama z mandarynkami i świeżą kolendrą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pikantna sałatka Jicama z mandarynkami i świeżą kolendrą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, mandarynki, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem i Frisée z mandarynkami i przegrzebkami z kolendry, Sałatka Jicama Z Sokiem Z Limonki I Świeżą Miętą, oraz Sałatka Jicama z sokiem z limonki i świeżą miętą.
Instrukcje
Umieścić jicamę w dużej misce niekorozyjnej, wlać gorzki sok pomarańczowy i posypać solą. Wrzucić dobrze, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na około godzinę.
Zakończenie sałatki: około 15 minut przed podaniem dodaj do miski jabłko, kantalupę, mandarynki i świeżą kolendrę i dokładnie wymieszaj. Wrzucić mieszaninę co kilka minut, aż do czasu, aby służyć. Doprawić sproszkowanym chile i dodać więcej soli i świeżej kolendry, w razie potrzeby. Wrzucić ostatni raz i zgarnąć sałatkę do naczynia wyłożonego liśćmi rzymskimi.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;