Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnej sałatki jarzynowej Kasha. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka pomidorów, pasty pieprzowej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. z łyżką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy, oraz Sałatka szpinakowa z kaszanką i czarną fasolą.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 szklanki bulionu warzywnego (lub podgrzać wodę i dodać bulion warzywny). Podczas oczekiwania na to, aby dojść do wrzenia, tosty kasha w dużym, suchym rondlu przez około 3 minuty, lub aż uwalnia orzechowy aromat. Kiedy bulion osiągnie wrzenia, dodaj go ostrożnie do kaszy (uważaj na odpryski!) Przykryj i obróć ciepło bardzo nisko. Gotować, aż kasha zmięknie i cała ciecz zostanie wchłonięta, 5-10 minut.