Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne Salsan fasoli spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 269 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz sos sałatkowy, cebula, papryka jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 94%. Spróbuj Pikantna Salsa Z Fasolą, Pikantna Salsa Z Fasolą, oraz Pikantna Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.