Pikantna sałatka słonecznikowa z sosem marchewkowym

Pikantna sałatka słonecznikowa z dressingiem marchewkowym to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki olej sezamowy, długi, opatrunkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantna Sałatka Z Marchwi I Komosy Ryżowej Z Sosem Kokosowo-Limonkowym, Sałatka Z Marchwi I Słonecznika, oraz Sunday ' s Special House Dressing-szukasz sosu sałatkowego, który jest kremowy, pikantny i wypełniony świeżymi ziołami? Możesz łatwo zrobić ten sos sałatkowy w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić opatrunek: w szerokim, 3 - do 4-qt. rondel, gotować sok z marchwi na średnim ogniu, często mieszając, aż do zmniejszenia do 1/4 szklanki, 12 do 15 minut.
Wlać do małej miseczki i ostudzić.
Ubij pozostałe składniki dressingu.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Tost nasiona słonecznika w płytkiej patelni, aż światło złoty, potrząsając patelni od czasu do czasu, 4 do 8 minut.
Odciąć membranę i zakrzywione końce papryki.
Pokrój pieprz wzdłuż na bardzo cienkie plasterki.
W dużej misce, użyj rąk, aby wrzucić i oddzielić wszystkie warzywa, aż równomiernie wymieszane.
Na wierzch wlać nasiona i dressing; delikatnie wymieszać. Doprawić solą do smaku.
Uwaga: surowe kiełki mogą czasami zawierać bakterie, które powodują choroby przenoszone przez żywność, więc dzieci, osoby starsze i osoby z osłabionym układem odpornościowym powinny unikać ich jedzenia.