Pikantny Radicchio, endywia i sałatka ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka musztardy dijon, sera gorgonzola, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka endywia i Radicchio, Sałatka Radicchio i Endive, oraz Sałatka Radicchio i Endive dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj olej, miód i musztardę Dijon do mieszaniny szalotki, mieszając trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodajemy szpinak i kolejne 3 składniki, delikatnie podrzucając do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj