Pikantna sałatka meksykańska może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką cebulę, sok z limonki, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Pikantna Sałatka Meksykańska (Wegańska Z Opcją Surową), oraz Pikantna meksykańska Sałatka z makaronem Dla tłumu dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.