Pikantna sałatka brokułowa z sosem maślanym

Pikantna sałatka brokułowa z sosem maślanym
Pikantna sałatka z brokułów z sosem maślanym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz sól koszerna, brokuły-pokroić w 1-cal różyczki, maślanka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka z brokułów z pikantnym sosem Chili-czosnkowym, Brokuły konopne Slaw z pikantnym sosem musztardowym, oraz [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini.

Instrukcje

1
W małej misce rozgnieść czosnek z dużą szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubić oliwę z oliwek i musztardę, a następnie ubić maślankę cienkim strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodaj herbes de Provence i szczyptę pieprzu i niech dressing stać na 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Tymczasem, para różyczki brokuły aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół. Zanurz różyczki w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
B CukierB Cukier
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dobrze osuszyć i osuszyć.
6
Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, o 5 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
W dużej misce, wrzucić różyczki brokuły i łodygi z pokrojoną cebulę i dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
B CukierB Cukier
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posypać Roquefortem i boczkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn