Przepis pikantna ryba z tropikalną salsą może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Na 2,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 174 kalorie, 21g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz papaja, kiwi, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą, Tropikalne Tacos rybne z salsą Pinapple, oraz Grillowane Tacos rybne z tropikalną salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy, aż dobrze się wymieszają. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Jeśli filety rybne są duże, pokrój na 4 porcje. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posmaruj obie strony ryby sosem Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieścić na stojaku w patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Posypać rybę tymiankiem, solą, czosnkiem w proszku, curry i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Broil z Topy O 4 cali od ciepła o 7 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.