Pikantna Południowo-Zachodnia Sałatka Z Fasoli I Kukurydzy
Pikantna Południowo-Zachodnia Sałatka z fasoli i kukurydzy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 380 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Lite Ranch dressing, cebulę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Południowo-zachodnia Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy, Południowo-zachodnia Sałatka ryżowo-fasolowa ze słodkim i pikantnym sosem, oraz Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka.
Instrukcje
1
Wymieszać dressing i sos paprykowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
2
Wrzucić warzywa sałatkowe z fasolą i warzywami w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Warzywa
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mieszankę opatrunkową; wrzucić do herbu. Top z serem.