Pikantna Pomarańczowa Marynata Teriyaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na marynatę, więc spróbuj pikantnej pomarańczowej marynaty Teriyaki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brązowy cukier, pasta z chili, gotowanie wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pikantna Pomarańczowa Marynata Teriyaki, Kurczak ananasowy z pikantną marynatą pomarańczową, oraz Marynata Teriyaki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.