Pikantna Pizza Z Kiełbasą Z Indyka (Power-Up Pie)

Pikantna Pizza Z Kiełbasą Z Indyka (Power-Up Pie)
Przepis Pikantny Indyk kiełbasa Pizza (Power-Up Pie) może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę dla dzieci, sos marinara, wstępnie upieczoną skórkę do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizza Z Kiełbasą Indyczą, Pikantna Kiełbasa Do Pizzy, oraz Pikantna Kiełbasa Pizza Pie.

Instrukcje

1
Kiełbasę z indyka wyjąć z osłonki i rozbić na mniejsze kawałki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
2
Na płytkiej patelni umieścić wstępnie upieczoną skórkę do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Rozprowadzić sos marinara na wierzchu skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Posypać posiekanym serem mozzarella i kiełbasą; piec 10 minut lub aż kiełbasa jest gotowane przez i ser topi. Top z rukolą dziecięcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Rukola MałaRukola Mała
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
5
Pokroić na 8 plastrów; podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn