Pikantna pieczona wieprzowina

Pikantna pieczeń wieprzowa to przepis bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 186 kalorii , 31 g białka i 6 g tłuszczu . Za 1,59 USD za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką natartą szałwię, pieprz cayenne, proszek cebulowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 74% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na pieczoną wieprzowinę z czosnkiem i ziołami, ziemniakami, suszonym szpinakiem i chłodzącym kremem ogórkowym , soczystą i delikatną ~ pieczoną polędwicę wieprzową i pieczoną wieprzowinę po florentyjsku z sosem z granatów .
Instrukcje
Połącz pierwsze osiem składników; natrzyj nimi całą pieczeń. Przykryj i schłódź w lodówce przez noc.
Ułóż pieczeń na natłuszczonej kratce w brytfannie.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 2-1/4 do 2-3/4 godzin lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstawić na 10 minut przed pokrojeniem.