Przepis pikantne pieczone fasolki z grilla może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 275 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Dzień Ojca. Jeśli masz pikantny sos barbecue, wodę, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Fasolka Po Pieczeniu, Pikantna Fasolka Po Pieczeniu, oraz Smokin ' Willy Barbecue Baked Beans dla podobnych receptur.
Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mariettan Angeli Estate Zinfandel. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.