Pikantna Pieczeń Włoska

Pikantna Pieczeń Włoska
Przepis Pikantny powolna pieczeń włoska pieczeń jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu, wołowina dno round roast, seler, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantna Powolna Kuchenka Włoska Pieczeń, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Pikantna Włoska Powolna Kuchenka Lasagne.

Instrukcje

1
Ziemniaki, marchew, seler i pomidor umieścić w 3 1/2-qt. powolna kuchenka. Pieczeń przyprawiamy pieprzem i układamy na wierzchu. Wymieszać zupę, wodę, pieprz, czosnek, bazylia, oregano, pietruszka i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Wylej wszystko. Przykryć i gotować na niskie 10 do 12 godz. lub aż gotowe.** Wskazówka: w przypadku grubszego sosu wymieszaj 1/4 szklanki mąki uniwersalnej i 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Wyjąć pieczeń z kuchenki. Wymieszać mieszaninę mąki do kuchenki, przykryć i gotować na wysokiej około 10 min. lub aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. * Aby upiec czosnek, umieść całą cebulkę czosnku na kawałku folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Skropić olejem roślinnym i owinąć. Piecz w 177°. przez 45 min. albo do miękkości. Czosnek obrać i posiekać. ** Lub na wysokim 5 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn