Pikantna Okra Smażona Na Południu
Pikantna Okra smażona na południu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 252 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki jalapeno, pieprz mielony, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Jadalna (Okra), oraz Ketmia Jadalna (Okra) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okra, cebula, zielony pomidor, papryka jalapeno, i czosnek w dużej misce.
Mleko, jajka, sól i czarny pieprz ubić razem w osobnej misce; wlać warzywa i wrzucić do herbu. Stopniowo dodawaj mąkę kukurydzianą do mieszaniny warzyw, aż ciecz zostanie wchłonięta, a składniki są wilgotne i równomiernie wymieszane.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; łyżka ciasto na patelni. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i przykryj. Smażyć, aż spód placki będzie rumiany, 10 do 15 minut. Flip fritter i smażyć, aż druga strona jest rumiane, 5 do 8 protokół.
Pokroić w plastry, aby służyć.