Pikantna musztarda z azjatyckim makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnych ziół musztardowych z azjatyckim makaronem. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 819 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka musztardy, kiełki fasoli, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Makaron Potlikker z zielenią musztardową, Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą, oraz Makaron azjatycki ze świeżą i marynowaną zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i opłukać makaron i umieścić w misce.
Dodać olej sezamowy i wrzucić do herbu.
Połącz wszystkie składniki sosu w misce i wymieszaj.
Rozgrzać ciężką patelnię lub wok na średnim ogniu, dodać olej roślinny, a gdy gorące, dodać imbir, czosnek, i chile I Stir-smażyć przez kilka minut.
Dodaj bulion, a gdy gotujesz, dodaj zieleninę i gotuj, aż skończysz.
Dodać grzyby i fasolę mung i gotować przez kilka minut.
Sos wymieszać z mieszanką warzywną, dodać makaron i wrzucić do herbu i podgrzać.
Makaron przełożyć do miski, udekorować prażonym sezamem i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;