Pikantna Miętowa Wołowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej miętowej wołowiny. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 31g białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, stek z flanki, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Miętowa Wołowina, Przepis Na Pikantną Miętową Herbatę, oraz Przepis Na Pikantną Miętową Herbatę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i chiles i gotować, aż aromatyczne, o 30 sekund.
Dodaj stek i gotować, często mieszając, 2 protokół.
Dodaj szalotki i paprykę i gotować 1 minutę.
Dodaj sos rybny, słodki sos sojowy, czarny sos sojowy i pasty chili. Doprowadzić mieszaninę do niskiego dusić i gotować, często mieszając, aż mięso jest gotowane przez i warzywa są miękkie, o 3 protokół.
Wyjąć patelnię z ognia i mieszać w bazylii i mięty, aż zwiędną.