Pikantna marynowana fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 16 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, gałązki koperku, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Marynowana Zielona Fasola, Pikantna Marynowana Zielona Fasola, oraz Chrupiąca I Pikantna Marynowana Zielona Fasola.
Instrukcje
1
Doprowadzić 2 ćwiartki wody i soli do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać fasolę; gotować 4 protokół lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
3
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
4
Ocet z czerwonego wina i pozostałe składniki połączyć w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zalać fasolą; przykryć i marynować w lodówce co najmniej 24 godziny. Wyrzucić koperek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
6
Spuścić, w razie potrzeby.
7
Uwaga: fasolę Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku przez okres do dwóch tygodni.