Pikantna marynowana fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 16 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, gałązki koperku, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Marynowana Zielona Fasola, Pikantna Marynowana Zielona Fasola, oraz Chrupiąca I Pikantna Marynowana Zielona Fasola.
Instrukcje
1
Doprowadzić 2 ćwiartki wody i soli do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać fasolę; gotować 4 protokół lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę