Pikantna Mandarynkowa Wołowina
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pikantna Mandarynkowa wołowina może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 355 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sherry, sos hoisin, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Mandarynkowa Wołowina, Mandarynkowa Wołowina, oraz Mandarynkowa Wołowina z szalotkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie połączyć sos sojowy i skrobię kukurydzianą i dobrze wymieszać.
Dodać wołowinę, przykryć i pozostawić do marynowania przez 20 minut w lodówce.
Wymieszać sherry, hoisin, miód, sos chili, sos sojowy i sok mandarynkowy, aż do całkowitego połączenia.
W dużej patelni lub woku rozgrzać olej na wysokiej.
Dodać imbir i wołowinę i gotować przez 2 do 3 protokół. Następnie dodaj mieszankę sosu i gotuj przez kolejne 2 minuty na średnim ogniu, aż sos zgęstnieje.
Podawać na ciepłym półmisku, udekorować szalotki, skórką mandarynki i sezamem.