Pikantna kukurydza z grilla na kolbie
Pikantna kukurydza z grilla na kolbie może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, limonkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pikantna Kukurydza Z Grilla, Pikantny Dip Kukurydziany, oraz Pikantna Salsa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
W małej misce, połączyć olej rzepakowy, sól i pieprz, do smaku.
Gdy grill jest gorący, posmaruj kukurydzę przyprawionym olejem. Grill ze wszystkich stron, aż kukurydza jest zwęglone i miękkie, o 12 protokół. (Rezerwa 2 uszy dla rundy 2 przepis kukurydziana Salsa.)
Podczas grillowania kukurydzy, w misce połączyć masło, majonez, cebula w proszku, i skórka z limonki.
Gdy kukurydza jest ugotowana, obficie posmaruj masło smakowe i podawaj z klinem limonki.