Pikantna, kremowa zupa z fasolki szparagowej

Potrzebujesz lacto ovo wegetariańskiego przystawki ? Pikantna, kremowa zupa z fasolki szparagowej może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 5 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 211 kalorii . Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup mąkę, biały ocet winny, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to: smażone paluszki serowe , włoska fasolka szparagowa z anchois i bułką tartą oraz krewetki gotowane z fettuccine i francuską fasolką szparagową .
Instrukcje
Wymieszaj mąkę i 1/4 szklanki mleka w rondlu, aż nie będzie grudek. Dodaj pozostałe mleko i śmietanę. Doprowadź do wrzenia na średnio-wysokim ogniu, następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj przez 15 minut.
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj, aż będzie miękka, około 5 minut. Wymieszaj z octem i dopraw do smaku solą przed podaniem.