Pikantna kiełbasa i Gorgonzola Pizza
Przepis pikantna kiełbasa i Gorgonzola Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 508 kalorii, 23G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać rundy papryka, zakupione w pełni pieczone ciasto pizzy, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Kiełbasa Do Pizzy, Pikantna Kiełbasa Pizza Pie, oraz ATSA Pikantna Kiełbasa Do Pizzy.
Instrukcje
Umieść stojak w środku piekarnika i rozgrzej do 218°. Sauté kiełbasa w dużej patelni na średnim ogniu, aż tylko gotowane przez, łamanie na 1/2-calowe kawałki z tyłu łyżki, o 10 protokół.
Odcedzić tłuszcz; odstawić kiełbasę na bok.
Umieść ciasto pizzy na blasze do pieczenia bez oprawek. Pozostawiając 3/4-calowy zwykły granicy, rozprowadzić 1 szklankę sosu na skorupie. Wierzch z 3/4 szklanki mozzarelli, 3/4 bazylii, kiełbasy, 1/2 szklanki Gorgonzoli, oliwek, 1/2 szklanki mozzarelli, papryki i 1/2 szklanki Gorgonzoli.
Mżawka pozostałe 1/4 szklanki sosu nad.
Piec pizzę, aż skorupa jest chrupiące i topping jest podgrzewany przez, O 13 protokół.
Posypać pozostałą bazylią.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot