Pikantna Kiełbasa Brokuły Rabe Parmezan
Pikantna kiełbasa brokuły Rabe parmezan wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 745 kalorii, 36g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, makaron rotini, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne brokuły Rabe z parmezanem i orzeszkami pinii, Orecchiette Z Pikantną Kiełbasą I Brokułami Rabe, oraz Orecchiette Z Brokułami Rabe I Pikantną Kiełbasą.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, zamieszaj rotini i wróć do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 6 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj brokuły rabe, odzyskać, i pary, aż tylko miękkie, o 2 protokół w zależności od grubości.
Umieść włoską kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż rumiane i nie Różowy wewnątrz, o 5 protokół.
Kiełbasę wyjąć z patelni i odstawić; odcedzić nadmiar tłuszczu, zostawiając na patelni około 1 łyżki kapieli z kiełbasy.
Posypać czosnkiem i gotować, aż zacznie brązowieć, o 1 minutę; wymieszać w połowie brokuły rabe. Gotuj i mieszaj, aż rabe zwiędnie, a następnie dodaj pozostały rabe i pokrojone w kostkę pomidory. Gotować, aż wszystkie rabe będzie miękka, o 5 protokół; posypać solą i czarnym pieprzem.
Powrót kiełbasę na patelni, i gotować tylko, aż mięso jest gorące; posypać parmezanem, pokruszone płatki czerwonej papryki, i mżawka oliwy z oliwek.
Podawać na gorącym rotini.