Pikantna Jajecznica
Pikantna jajecznica to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 3 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indyjska Pikantna Jajecznica, Pikantna Jajecznica / Ande Bhujia, oraz Anda Bhurji (Pikantna Indyjska Jajecznica) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Jajka rozbijamy do miski, dodajemy pół na pół i ubijamy na gładką masę.
Dodać sól, pieprz i ostry sos i ubijać, aż dobrze połączone.
Rozgrzej patelnię nonstick (żeliwo, jeśli ją masz) na małym ogniu i dodaj masło.
Wlać jajka na patelni. Używając odpornej na ciepło gumowej szpatułki, mieszaj mieszaninę jaj na małym ogniu, aby utworzyć miękkie kremowe twarogi. Gotuj do lekkości i puszystości.