Pikantna Jajecznica
Pikantna jajecznica może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Mieszanka sosu chili na bazie pomidorów, jajka, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Pikantna Jajecznica, Pikantna Jajecznica, oraz Johnd ' s Savory Scrambled Eggs (Huevos Pericos).
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. W średniej misce, ubić jajka, aż dobrze wymieszane. Gdy patelnia jest gorąca, wlać jajka. Gotować, mieszając często, aż jajka są jajecznica. Ładna jajecznica powinna mieć miękką konsystencję, a nie twardą i skórzastą.
Wyjąć jajka z ognia i wymieszać z majonezem i sosem chili.