Pikantna i słodka fasolka szparagowa
Pikantna i słodka fasolka szparagowa wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 100 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pikantna Słodka Fasolka Szparagowa, Słodka i pikantna fasolka szparagowa, oraz Słodka i pikantna fasolka szparagowa w stylu azjatyckim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Odcedzić i wyrzucić płyn z 1 puszki zielonej fasoli; opróżnić obie puszki do rondla na małym ogniu. Na wolnym ogniu dodać boczek i słodką cebulę.
Zwiększ ciepło do średniego-niskiego. Wymieszać cynamon, sól i gałkę muszkatołową do zielonej fasoli. Gotować mieszaninę, aż cebula są przezroczyste, ale jeszcze nie miękkie, o 10 protokół.