Pikantna i słodka fasolka szparagowa

Pikantna i słodka fasolka szparagowa
Pikantna i słodka fasolka szparagowa wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 100 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pikantna Słodka Fasolka Szparagowa, Słodka i pikantna fasolka szparagowa, oraz Słodka i pikantna fasolka szparagowa w stylu azjatyckim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Odcedzić i wyrzucić płyn z 1 puszki zielonej fasoli; opróżnić obie puszki do rondla na małym ogniu. Na wolnym ogniu dodać boczek i słodką cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Słodka CebulaSłodka Cebula
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zwiększ ciepło do średniego-niskiego. Wymieszać cynamon, sól i gałkę muszkatołową do zielonej fasoli. Gotować mieszaninę, aż cebula są przezroczyste, ale jeszcze nie miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn