Pikantna fasolka szparagowa z prażonymi migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj pikantną fasolkę szparagową z prażonymi migdałami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 170 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka jalapeno, sól i pieprz, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Smażona Fasolka Szparagowa, Żółta fasola woskowa z prażonymi migdałami, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami.
Instrukcje
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać masło. Gotować masło, aż rumiane i orzechowy, o 1 do 2 protokół.
Dodać migdały i tosty, rzucając często przez około 1 minutę. Wymieszać w czosnku i jalapeno, następnie dodać fasolkę szparagową i wrzucić do ogrzania przez. Fasolę doprawiamy solą i pieprzem do smaku oraz odrobiną świeżego soku z cytryny.
Przełożyć do naczynia i podawać.