Pikantna Fasolka Szparagowa Z Masłem

Pikantna Fasolka Szparagowa Z Masłem
Pikantna fasolka szparagowa z masłem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 12g tłuszczu i w sumie 132 kalorie. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sok z cytryny, zieloną fasolkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 13%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zielona Fasola Z Masłem Ziołowym, Fasolka szparagowa z masłem i grzybami, oraz Fasolka Szparagowa Z Masłem Czosnkowym.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową włożyć do rondla; zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W małym rondlu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodaj pozostałe składniki. Gotuj i mieszaj przez 3 minuty lub do podgrzania.
4
Odcedź fasolę; skrop mieszanką masła i wrzuć do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn