Pikantna Fasolka Po Pieczeniu

Pikantna Fasolka Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnej fasoli po pieczeniu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 498 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, fasolę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Fasolka Po Pieczeniu, Pikantna Fasola Nie Pieczona, oraz Pikantna Fasolka Po Pieczeniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj kiełbasę wieprzową w piecu holenderskim na średnim ogniu, mieszając, aż kiełbasa rozpadnie się i nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Odcedzić, rezerwując 2 łyżeczki kapie w holenderskim piekarniku. Włóż kiełbasę do pieca holenderskiego i wymieszaj cebulę, następne 8 składników i, w razie potrzeby, czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Piec w 350 przez 45 minut lub do zgęstnienia i bąbelkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn