Pikantna Fasolka Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnej fasoli po pieczeniu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 498 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, fasolę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Fasolka Po Pieczeniu, Pikantna Fasola Nie Pieczona, oraz Pikantna Fasolka Po Pieczeniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj kiełbasę wieprzową w piecu holenderskim na średnim ogniu, mieszając, aż kiełbasa rozpadnie się i nie będzie już różowa.
Odcedzić, rezerwując 2 łyżeczki kapie w holenderskim piekarniku. Włóż kiełbasę do pieca holenderskiego i wymieszaj cebulę, następne 8 składników i, w razie potrzeby, czosnek w proszku.
Piec w 350 przez 45 minut lub do zgęstnienia i bąbelkami.