Pikantna fasolka po bretońsku w stylu azjatyckim

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich i wegańskich do swojego pudełka z przepisami, pikantna fasolka po bretońsku w stylu azjatyckim może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 282 kalorie . Za 1,03 dolara za porcję otrzymasz dodatek dla 2 osób. Jeśli masz pod ręką mieloną kolendrę, mielony kminek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dość niedrogi przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, według tego przepisu zajmie to około 20 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 48% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klopsiki po azjatycku , Sałatka z marchewki i ogórka (po azjatycku) i Crock-Pot: wiejskie żeberka po azjatycku z sosem czosnkowym z czarnej fasoli .
Instrukcje
Rozgrzej olej w rondlu na średnim ogniu. Smażymy i smażymy cebulę na rozgrzanym oleju przez około 2 minuty. Wymieszaj papryczkę chili z cebulą; kontynuuj gotowanie i mieszaj, aż cebula lekko zmięknie, jeszcze 2 do 3 minut. Doprawić kolendrą, kminkiem, garam masala, papryką, solą i pieprzem; zamieszać.
Wlać fasolę do rondla, dobrze wymieszać i gotować, aż będzie gorąca, około 3 minut.