Pikantna Fasolka Po Bretońsku
Pikantna Fasolka po bretońsku może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 265 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 85 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, cebulę, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantna Fasolka Po Bretońsku Z Grilla, Pikantna Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Fasola Francuska.
Instrukcje
Na małej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący. Tymczasem w małym rondelku połącz kawę, brązowy cukier, ocet, musztardę i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2-3 minuty lub do rozpuszczenia cukru. Dodaj fasolę i cebulę.
Odcedź boczek na ręcznikach papierowych. Podziel mieszankę fasoli między dwa 6 uncji. ramekiny lub kubki z kremem pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z boczkiem.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do musującego.