Pikantne Nie-fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ogórka, czosnku i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantna Fasolka Po Pieczeniu, Pikantna Fasolka Po Pieczeniu, oraz Pikantna Fasolka Po Pieczeniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz czosnek, ostry sos, kminek, sok z cytryny i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w misce, a następnie dodaj posiekane warzywa, pietruszkę i fasolę. Wrzucić sałatkę do płaszcza w dressingu i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju