Pikantna fasola na grzance
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej fasoli na tostach. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę po pieczeniu, chleb, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 546 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantne Fasolki I Pepperoni Na Tosty Z Jajka Sadzone Przepis, Fasola na grzance, oraz Fasola Garlicky na grzance dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię z wodą na gotowanejdla jajek i tost chleb.
Rozgrzać olej na patelni, dodać onionai delikatnie gotować przez kilka minut, aż zmięknie.
Posypać przyprawy na patelni i krótko wymieszać. Dodać pomidory i fasolę i rozgrzać.Podgrzać pod patelnią tak, aby woda się tylko ściekała, następnie pękać w jajkach i delikatnie kłuć, aż białe będą jędrne, ale żółtka nadal będą krnąbrne. Fasolę ułożyć na grzance (można posmarować plastry lub pozostawić gładką), na wierzchu ułożyć jajka i posypać dodatkowym kminkiem. Jeśli masz jakieś świeże zioła wokół, jakkoriander lub pietruszka, możesz je posypać.