Pikantna fasola na grzance

Pikantna fasola na grzance
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej fasoli na tostach. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę po pieczeniu, chleb, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 546 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantne Fasolki I Pepperoni Na Tosty Z Jajka Sadzone Przepis, Fasola na grzance, oraz Fasola Garlicky na grzance dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść patelnię z wodą na gotowanejdla jajek i tost chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozgrzać olej na patelni, dodać onionai delikatnie gotować przez kilka minut, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posypać przyprawy na patelni i krótko wymieszać. Dodać pomidory i fasolę i rozgrzać.Podgrzać pod patelnią tak, aby woda się tylko ściekała, następnie pękać w jajkach i delikatnie kłuć, aż białe będą jędrne, ale żółtka nadal będą krnąbrne. Fasolę ułożyć na grzance (można posmarować plastry lub pozostawić gładką), na wierzchu ułożyć jajka i posypać dodatkowym kminkiem. Jeśli masz jakieś świeże zioła wokół, jakkoriander lub pietruszka, możesz je posypać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn