Pikantna czerwona fasola i ryż
Pikantna czerwona fasola i ryż to danie główne dla 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 264 kalorie , 14 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup mielony kminek, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 10 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 54% , to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Pikantna czerwona fasola z ryżem , Pikantna wegetariańska czerwona fasola i ryż i Czerwony ryż z kiełbasą habanero i czerwoną fasolą .
Instrukcje
Sortuj i opłucz fasolę. W dużym holenderskim piekarniku lub czajniku umieść wszystkie składniki oprócz pietruszki i ryżu. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu pod przykryciem przez 3 do 4 godzin lub do momentu, aż fasola będzie miękka. Mieszaj od czasu do czasu, dodając wodę w razie potrzeby, aby uzyskać gęsty sos. Tuż przed podaniem usuń liście laurowe i dodaj natkę pietruszki.